Людям з порушення зору Звичайна версія

ФГВФО запрошує ринок вивчити пул кредитів балансовою вартістю понад мільярд гривень для визначення їх індикативної ціни

15.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фото для сайтаФонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж права вимоги за кредитами, балансовою вартістю один мільярд гривень, що перебувають на балансі ПАТ «Банк «Форум». У рамках передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту.

Одним лотом на торги планується виставити права вимоги за трьома кредитами (один – юридичної особи, два – фізичних осіб).

У забезпечення за кредитами було передано два торговельні центри в м. Дніпро, а саме: будівлю торгівельного комплексу загальною площею 9 284,0 м2, що розташована по вул. Центральна, та нежитлові будівлі загальною площею 1 544,8 м2 по вулиці Московська.

Також варто зазначити, що попри те, що на даний час юридична особа-позичальник вважається ліквідованою, банком ініційовано скасування в єдиному державному реєстрі запису про державну реєстрацію припинення юрособи.

Стисла презентація лоту – за посиланням.

Отримати більш детальну інформацію про активи, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання типового договору конфіденційності – за посиланням (представник банку – Школьна Марина  (093-578-49-07), Рудаковська Анжеліка (044-200-02-40),  м. Київ, бул. Верховної Ради, 7).

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] до 31 серпня 2016 року.