Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування повідомляє про необхідність актуалізації платіжних реквізитів кредиторами ПАТ «БАНК ФОРУМ» для погашення кредиторських вимог

05.07.2018

Нагадуємо, що рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) від 25 червня 2018 року № 1805 погоджено здійснення часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «БАНК ФОРУМ» в розмірі 10% від загальної суми черги.

Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «БАНК ФОРУМ».

У зв’язку з цим кредиторам четвертої черги необхідно подати до ПАТ «БАНК ФОРУМ» актуальні банківські реквізити за наведеною формою з метою виплати належних грошових коштів, призначених для часткового задоволення їхніх вимог.

Листи з реквізитами власноручно підписані кредиторами банку, необхідно подати або надіслати через відділення поштового зв’язку на адресу: бульвар Верховної Ради, 7, м. Київ, 02100.

Листи з реквізитами відправлені засобами електронної пошти та інформація щодо актуальних реквізитів отримана від кредиторів засобами телефонного зв’язку або в усній формі не прийматимуться.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних  та мобільних телефонів в межах України), (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

ПАТ «БАНК ФОРУМ»: (044) 585-35-35.