Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити компаній, що входять до складу вертикально інтегрованого агрохолдингу, виставлено на повторні торги за 21,04 млн грн

03.03.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

19 березня у системі ProZorro.Продажі відбудеться черговий аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу вертикально інтегрованого агрохолдингу. Активи перебувають на балансі ПАТ «Банк Форум» і на продаж виставляються із початковою ціною реалізації 21,04 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за трьома кредитами юридичних осіб. Компанії-позичальники входять до складу вертикально інтегрованого агропромислового холдингу, що працює на ринку країни з початку 1990-х років. Земельний банк агрохолдингу становить 165 тис. га, потужність його елеваторів та зерносховищ – 380 тис. тон.

Загальна заборгованість за кредитами на початок січня цього року склала 348,83 млн грн. При цьому у заставі банку – спецтранспорт (тягачі та самоскиди), що територіально знаходиться на Тернопільщині, та фінансова порука юридичних осіб на суму 15 млн євро.

Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 21 039 206,42 грн.

Черговий, уже 13-ий аукціон відбудеться 19 березня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні – тут.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність. Також для зручності потенційних інвесторів, матеріали кредитних справ доступні для вивчення у віртуальній кімнаті даних.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.