Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити, у забезпечення за якими передано комплекси діючих молоко- та маслозаводів на Черкащині, виставлено на продаж

22.02.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

14 березня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, у забезпечення за якими передано зокрема комплекси діючих молоко- та маслозаводів на Черкащині. Активи ПАТ «БАНК «ФОРУМ» виставляються на черговий аукціон із початковою ціною реалізації 92,40 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за чотирма кредитами. Компанії-позичальники зареєстровані у Черкаській області, є пов’язаними між собою та входять до складу групи, що спеціалізується на виробництві масла, спредів та сухого знежиреного молока. До складу групи входить кілька молоко- та маслозаводів. На початок січня 2018 року заборгованість за договорами склала 526,18 млн грн.

У забезпечення за кредитами передано одразу кілька об’єктів нерухомості:

- об'єкт незавершеного будівництва, виробничий корпус, будівлі та споруди молокозаводу з обладнанням (Черкаська область,  м. Шпола);

- комплекс будівель та нежилих приміщень – будівлі маслозаводу з обладнанням (Черкаська  область, м. Городище);

- комплекси будівель – будівлі маслозаводу з обладнанням (Черкаська область, м. Жашків).

Крім того, у заставі банку – понад 100 одиниць автотранспортних засобів та цінні папери – прості іменні акції.

Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 92 400 615,76 грн

Аукціон відбудеться 14 березня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні – тут.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність. Також для зручності потенційних інвесторів, матеріали кредитних справ доступні для вивчення у віртуальній кімнаті даних.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.