Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок визначити ціну кредитів «Банку Форум», забезпечених мережею діючих АЗС

12.07.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує ринок надати свої пропозиції щодо можливої вартості прав вимоги за кредитами  юридичних осіб,  у забезпечення за якими передано 32 автозаправні комплекси.

На балансі ПАТ «Банк Форум» перебувають кредити двох юридичних осіб, що входять до складу однієї бізнес-групи. Заборгованість за двома кредитними договорами на початок 2017 року в гривневому еквіваленті склала 1 142,13 млн грн (42,12 млн дол. США). При цьому, компанії-позичальники ведуть активну господарську діяльність і у стані ліквідації не перебувають.

У заставі банку – ліквідне забезпечення:

- нерухомість у Києві, загальною площею понад 10 тис м2 (нежилі приміщення 17-поверхівки та будівля адміністративно-побутового корпусу);

- 32 автозаправних комплекси, більшість із яких розташовуються у західному регіоні країни.

Детальна ілюстрована презентація, у якій, у тому числі, наведено адресний перелік переданих  у заставу банку об’єктів, доступна за посиланням.

Із повною інформацією про активи, наявною у матеріалах кредитних, потенційні покупці після підписання стандартного договору конфіденційності можуть ознайомитись у кімнаті даних, що працює у відділенні банку (представник банку: Рудаковська Анжеліка Геннадіївна, [email protected], тел. +38 044 200-02-40, представник Фонду: Ромашко Олена Олексіївна, [email protected], тел. +38 044 333-35-94). Фонд гарантування запрошує потенційних покупців ознайомитись із матеріалами кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості прав вимоги за кредитами.

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу  [email protected] до 26 липня 2017 року.