Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити ПАТ «БАНК ФОРУМ» із будівлею діючих автосалонів у Полтаві у заставі банку – виставлено на продаж

13.06.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

26  червня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, у забезпечення за якими передано, зокрема, будівлю діючого автосалону у Полтаві. Активи, що перебувають на балансі ПАТ «БАНК ФОРУМ», виставляються на продаж із початковою ціною реалізації 3,33 млн грн.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами двох юридичних осіб. Компанії-позичальники не перебувають у процесі припинення. Одна з компаній є офіційним дилером автомобілів відомих світових марок у Полтавській області.

На початок травня 2017 року загальна заборгованість за договорами склала 9,09 млн грн. При цьому у заставі банку – кілька об’єктів нежитлової нерухомості, зокрема, будівлі діючого автосалону, пункту технічного обслуговування та АЗС, що розташовуються у Полтаві. Крім того, у забезпечення за договорами передано приватизовану земельну ділянку (площею 9 618 м2) з цільовим призначенням «для розміщення автосалону, автозаправної станції та складу паливно-мастильних матеріалів», на якій розміщуються згадувані вище об’єкти застави.  

Детальна інформація про актив, публічні паспорти лоту та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації – 3 326 292,90 грн.

Аукціон відбудеться 26 червня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів – ТОВАРНА БІРЖА «УКРАЇНСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА». Заявки на участь  у торгах приймаються до 25 червня.

Варто наголосити, що у публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступного аукціону: у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися, чергові відбудуться 13 липня. Початкова ціна реалізації залишиться без змін – 3 326 292,90 грн.   

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.