Людям з порушення зору Звичайна версія

Офіс у центрі Харкова та недобудований супермаркет у заставі – на продаж виставлено права вимоги за кредитом ПАТ «Банк Форум»

02.06.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

13 червня уперше у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом компанії, у забезпечення за яким передано нежитлову будівлю  супермаркету з гостьовою автостоянкою та семикімнатною квартирою-офісом у Харкові. Актив перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум». Початкова ціна реалізації – 8,68 млн грн.

Компанія-позичальник зареєстрована у м. Харків та вела господарську діяльність у сфері «дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки». Рік тому позичальника визнано банкрутом.

На початок березня 2017 року загальна заборгованість за договором склала 30,29 млн грн.

У забезпечення за договором, зокрема, передано об'єкт незавершеного будівництва – нежитлову будівлю супермаркету з гостьовою автостоянкою загальною площею  2 202 м2, що розміщується у Харкові на одній з головних транспортних вулиць міста (вул. Клочківська, ріг вул. Херсонської).

Крім того у заставі банку 7-кімнатна квартира (офіс), загальною площею 218,8 м2. Офіс розміщується на одній із центральних вулиць Харкова на вул. Мироносицька (між вулицями Сумською та Пушкінською).

Детальна інформація, публічні паспорти активу та торгів – тут

Організатор торгів – Приватне Підприємство «ЕКСПЕРТНЕ АГЕНТСТВО». Аукціон відбудеться 13 червня. Кінцевий термін прийому заявок на участь  торгах – 12 червня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Початкова ціна реалізації – 8 677 204,20 грн. У той же час, у публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися). 

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.