Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити із мережею АЗС у заставі – Фонд просить ринок надати свою пропозицію ціни активів ПАТ «БАНК ФОРУМ»

26.04.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує потенційних покупців ознайомитись із матеріалами кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості прав вимоги за кредитами  юридичних осіб,  у забезпечення за якими зокрема передано 32 автозаправних комплекси. Активи перебувають на балансі ПАТ «БАНК ФОРУМ».

На балансі банку перебувають два кредити двох юридичних осіб, що входять до складу однієї бізнес-групи. Заборгованість на початок 2017 року в гривневому еквіваленті склала 1 142,13 млн грн (42,12 млн дол. США).

Позичальники ведуть активну господарську діяльність і у стані ліквідації не перебувають.

 У забезпечення виконання зобов’язань за договорами передано нежилі приміщення в м. Києві, загальною площею понад 10 тис м2, та 32 автозаправних комплекси в Україні, більшість із яких розташовуються у західному регіоні.

Для зручності потенційних інвесторів для активів створено детальну ілюстровану презентацію, у якій, у тому числі, наведено адресний перелік переданих  у заставу банку об’єктів.

З детальною інформацією про активи, матеріалами кредитних справ та максимально повним описом забезпечення, можна ознайомитись шляхом доступу до кімнати даних у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представник банку: Рудаковська Анжеліка Геннадіївна, [email protected], тел. +38 044 200-02-40, представник Фонду: Гутніченко Віктор Анатолійович, [email protected], тел. +38 044 333-35-94)

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу: [email protected] до 13.05.2017 року.