Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредит офіційного автодилера на Волині

25.04.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

12 травня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом компанії – офіційного сервісного центру та автодилера на Волині. Актив перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум» і на аукціон виставляється за початковою ціною 12 995 630,05 грн.

Компанія-позичальник не перебуває у стані припинення і веде активну господарську діяльність. На сьогодні вона має статус офіційного сервісного центру та офіційного дилера автомобілів у Волинській області.

На початок грудня 2016 року заборгованість за договором склала 17,21 млн грн.

Варто наголосити, що у забезпечення виконання зобов’язань за договором передано, зокрема 973,3 м2 автосалону автоцентру з продажу та ремонту автомобілів, об'єкт незавершеного будівництва, цех ТО, мийка та приміщення ІІ поверху автосалону автоцентру з продажу та ремонту автомобілів, площею 1 810,6 м2. А також – земельна ділянка (1,0003 га) з цільовим призначенням «для будівництва та обслуговування автоцентра з продажу та ремонту автомобілів».

Крім того, у заставі банку – частка (56%) в статутному капіталі компанії.

Стисла ілюстрована презентація активу.

Детальні умови участі у торгах та публічний паспорт активу можна знайти за посиланням.

Стартова ціна лоту – 12 995 630,05 грн.

Аукціон відбудеться 12 травня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів - ТБ «ЦЕНТРАЛЬНА УНІВЕРСАЛЬНА ТОВАРНА БІРЖА». Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 11.05.2017 року 20:00.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.