Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити будівельної компанії, у забезпечення яких передано підземний паркінг у центрі столиці, виставлено на продаж

14.02.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

1 березня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за трьома кредитами будівельної компанії, у забезпечення за якими передано підземний паркінг у центрі Києва. Активи перебувають на балансі ПАТ «Банк «Форум» і на торги виставляються уперше.

 Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері будівництва та входить до складу однієї із найбільших промислово-інвестиційних груп України. Підприємства холдингу інвестують в об'єкти сфери гірничо-металургійного й нафтогазового комплексів, банківського сектора, сільського господарства, суднобудування та нерухомості.

На продаж виставлено права вимоги за трьома кредитами. Загальна заборгованість  за договорами (тіло та відсотки), станом на початок листопада 2016 року склала 474,83 млн грн.

У забезпечення за договорами передано нерухоме майно, загальною площею 25 363,7 м2. Зокрема у заставі банку перебуває комерційний підземний паркінг (понад 24,2 тис м2) у центрі столиці (вул. Червоноармійська, станція метро Олімпійська).

Предмет іпотеки знаходиться на земельній ділянці, площею 2,2396 га, з цільовим призначенням «для будівництва, подальшого обслуговування та експлуатації торговельно-ділового комплексу з реконструкцією площі». Детальніша інформація про лот – публічні паспорти активу та торгів, ілюстрована презентація – за посиланням.

Стартова ціна лоту – 150 547 561,77 грн.

Аукціон відбудеться 1 березня у системі «ПроЗорро.Продажі». Організатор торгів – ТБ «ПОЛОНЕКС».  

Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 28 лютого.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/