Людям з порушення зору Звичайна версія

Щодо повідомлень про відміну рішення ФГВФО про ліквідацію ПАТ "Банк "Форум"

23.01.2015

22 січня ц.р. прес-службою Смарт - Холдингу поширено інформацію про задоволення Вищим адміністративним судом України позову Yernamio Consulting LTD про відміну рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб щодо затвердження плану врегулювання виведення з ринку, відкликанні ліцензії і подальшій ліквідації ПАТ "Банк "Форум".

 

З огляду на значний суспільний резонанс та надходження значної кількості запитів від ЗМІ з цього приводу, вважаємо за необхідне повідомити наступне.

ФГВФО сформує офіційну позицію з цього питання після отримання тексту рішення ВАСУ та його аналізу. Текст зазначеного рішення на данний момент у ФГВФО відсутній.

Таким чином, коментарі Фонду з цього питання будуть невідкладно надані після отримання і опрацювання рішення ВАСУ.

Довідково: Відповідно до частини третьої статті 160 Кодексу Адміністративного судочинства, "у виняткових випадках залежно від складності справи складення постанови у повному обсязі може бути відкладено на строк не більш як п’ять днів з дня закінчення розгляду справи, однак суд повинен проголосити у тому самому засіданні, в якому закінчився розгляд справи, вступну та резолютивну частини постанови. Постанова суду, яка містить вступну та резолютивну частини, перед оголошенням має бути підписана всім складом суду і приєднана до справи".

 

Відділ зв’язків з громадськістю

та міжнародними організаціями

[email protected]

(044) 333-35-63