Людям з порушення зору Звичайна версія

Розпочато задоволення вимог кредиторів ПАТ "БАНК "ФОРУМ"

13.01.2015

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ "БАНК "ФОРУМ" відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду від 12 січня 2014 року № 001/15 розпочинається задоволення вимог кредиторів за рахунок грошових коштів, які отримані від позичальників в рахунок погашення зобов’язань за кредитними договорами.

На даний час здійснюється:

- задоволення вимог третьої черги, а саме Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Після повного погашення кредиторських вимог включених до третьої черги кошти, які будуть одержані в результаті ліквідації та реалізації майна Банку, будуть спрямовуватися на задоволення вимог кредиторів у черговості, визначеній Законом України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб":

4) вимоги вкладників-фізичних осіб у частині, що перевищує суму, виплачену Фондом;

5) вимоги Національного банку України, що виникли в результаті зниження вартості застави, наданої для забезпечення кредитів рефінансування;

6) вимоги фізичних осіб, платежі яких або платежі на ім’я яких заблоковано (крім фізичних осіб - суб’єктів підприємницької діяльності);

7) інші вимоги, крім вимог за субординованим боргом;

8) вимоги за субординованим боргом.

Для отримання додаткової інформації можна звертатись за адресою: б-р. Верховної Ради, буд. 7, м. Київ, 02100, або за телефонами: 0 800 50-22-50, (044) 206-63-03.