Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ МАЙНА ПАТ «БАНК ФОРУМ»

20.04.2017

Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 18.04.2017 №1619, Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «БАНК ФОРУМ» повідомляє про початок безпосереднього продажу юридичним та фізичним особам

матеріальних цінностей, залишкова вартість яких на дату продажу не перевищує 10 мінімальних заробітних плат <посилання на перелік майна>.

Продаж відбуватиметься за ціною,  визначеною суб`єктом оціночної діяльності (ТОВ «Е.Р.С.Т.Е.», сертифікат ФДМУ від 12.08.2014 №16812/14) з врахуванням податку на додану вартість, затвердженою виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Придбати матеріальні цінності можна щотижня з понеділка по п`ятницю за адресою: м. Київ, бульвар Верховної Ради, 7, з 09.30 до 15.45,  обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Для оформлення договорів купівлі-продажу потенційним покупцям необхідно мати при собі наступні документи:

для фізичних осіб: паспорт або інший документ, що посвідчує особу відповідно до чинного законодавства України, та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали);

для юридичних осіб: свідоцтво про реєстрацію платника ПДВ, виписка з ЄДР юридичних  осіб та фізичних осіб – підприємців (свідоцтво про державну реєстрацію), статут юридичної особи, рішення/наказ про призначення керівника юридичної особи, дозвіл уповноваженого органу юридичної особи на укладення договору купівлі-продажу у передбачених статутом  випадках  (завірені копії), довіреність на право представляти інтереси юридичної особи в процесі придбання майна, паспорт або інший документ, що посвідчує особу представника відповідно до чинного законодавства України (оригінали). У випадку необхідності, Банк може вимагати інші документи.

Видача придбаного майна відбуватиметься після повної оплати його вартості та надходження грошових коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «БАНК ФОРУМ».  

Додаткову інформацію щодо порядку придбання майна та укладення договору купівлі-продажу можна отримати за телефоном: /044/ 205 38 91.